Greenberg+Oaktree: Iedereen heeft stijl! Je moet alleen soms even heel hard zoeken - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
Greenberg+Oaktree
Greenberg+Oaktree

Greenberg+Oaktree: Iedereen heeft stijl! Je moet alleen soms even heel hard zoeken

Tafel en eetbank, Allon Dery Haute Furniture | Styling, Greenberg+Oaktree | Fotografie, Brenda de Vries

Toen Home&Garden ons benaderde om als gastbloggers artikelen te schrijven voor deze vernieuwde site, waren we uiteraard heel blij en verrast. We hebben eerlijk gezegd ook wel even achter onze oren gekrabd, want waar kunnen we dan wel over gaan schrijven? Onze vingers zijn niet zo heel erg groen namelijk. Gelukkig was de redactie vrij duidelijk: “We willen van jullie juist meer ‘Home’ zien”. Bij deze dan!

Iedereen heeft stijl
Wij komen veel bij mensen thuis. Bij heel verschillende mensen. En dus zien we ook heel veel verschillende smaken. Soms ook allemaal tegelijk in één en hetzelfde huis. Op zich niet erg. Maar vaak is de balans dan wel een beetje zoek. Dat is doorgaans ook het moment dat onze hulp wordt ingeroepen. Onze klanten weten goed wat ze wel en niet mooi vinden. Ze hebben meestal, zonder het zelf te weten, ook al een bepaalde stijl. Een interieur zegt heel veel over de bewoner(s). Zet ons in een interieur en we kunnen vrijwel altijd met zekerheid zeggen wat voor mensen er in wonen. Door te kijken. Te observeren.

Het mooie is dat wij geen enkele emotionele binding hebben met de interieurs van onze klanten. Dat klinkt misschien raar, maar het helpt om de zogenaamde blinde vlek weg te nemen. Door de juiste vragen te stellen, komen we er achter of iets ‘eigen’ smaak is of bijvoorbeeld verkregen op een andere manier. Denk bijvoorbeeld aan het kastje van oma, of de stoel van opa etc.

Vaak mag zo’n meubelstuk echt niet weg, alleen heeft het wel wat extra aandacht nodig of komt het meer tot z’n recht in een andere indeling. Van ons hoeft het ook niet weg, hè?! Wij houden er juist van om duurzaam met spullen om te gaan. En laten we wel wezen, dit soort unieke stukken zorgt ook voor een heel eígen interieur. Een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Als creatieven zijn wij altijd op zoek naar jouw eigen stijl, en niet naar een mooi showroomplaatje in een magazine. Daar zijn de magazines immers voor.

Greenberg+Oaktree interieur

Interieur ontwerp, Greenberg+Oaktree | Uitvoering maatwerk, Cosmas Weeber | Fotografie, Elish van Eijk

Volgen wij de trends?
Ja en nee.
Ja, omdat we wel graag een beeld willen hebben van wat er de komende tijd veel te zien zal zijn. Dus bezoeken wij regelmatig de belangrijkste vakbeurzen en houden we onze vakliteratuur bij.
En nee, omdat we lekker eigenwijs zijn. Wij zijn op geen enkele manier gebonden aan wat de woonprogramma’s op tv ons zwaar gesponsord laten zien. Wij laten ons ook niet leiden door leuke marges die leveranciers ons bieden. Nee, wij willen onafhankelijk blijven en samen met onze klanten bepalen wat wel en niet mooi is. Omdat jij er in gaat wonen.

Wat kunnen jullie van ons verwachten op Home&Garden?
Blogs over waar wij dagelijks mee te maken hebben. Een inkijk in ons werk. Over wat ons opvalt. Over wat we verschrikkelijk vinden, of juist heel erg tof. En natuurlijk tips. Veel tips. En ook antwoorden op de vragen die jij straks misschien gaat hebben. Over jouw eigen stijl.

Onze website www.greenberg-oaktree.nl

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee