Design ideeën om je huis te moderniseren - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
design ideeen
Styling

Design ideeën om je huis te moderniseren

Is je woonkamer aan een opfrisbeurt toe? Na een zomer waarin het weer niet altijd even mooi was, heb je misschien behoefte aan iets nieuws. Een modernere uitstraling van je woonkamer geeft je een prettig gevoel en tijdens de winter kun je extra genieten van de veranderingen. Maar waar begin je? Met een paar eenvoudige dingen kun je je woonkamer al een heel andere aanblik geven. Denk bijvoorbeeld aan een likje verf, nieuwe kussens of wat dacht je van een design tv vloerstandaard? Deze zijn prachtig ontworpen met een originele voet van beukenhout of zwart staal.

Frisse kleuren als accenten

Voor een stijlvol en modern interieur kies je vaak een lichte kleur op de muur. Dat kan in de vorm van verf zijn, maar ook behang. Of je combineert beiden. Want waarom zou je niet kiezen voor een neutrale, lichte verftint zoals gebroken wit of een warme zandtint? Voor een onderbreking van dit geheel, of als opvallend accent kies je een frisse contrastkleur, of een behang met een kleurrijk patroon. Laat die accentkleuren terugkomen in de kussentjes op de bank of de kaarsen op tafel. Zo creëer je een samenhangende sfeer in huis.

Zet je meubels eens op een andere plaats

Je huis moderniseren hoeft niet altijd veel te vragen van je budget. Want een kritische blik op je bestaande inrichting kan ook al zorgen dat je woonkamer er heel anders uit gaat zien. Zet de bank een keer op een andere plek, dus bijvoorbeeld niet tegen de muur, maar schuin voor het raam. Dan heb je nog wel steeds genoeg lichtinval, maar je hebt ineens een groter stuk muur over waar je een kastje tegenaan kunt zetten. Of je kunt een grote plant in een moderne pot plaatsen. Vraag je je af waar je de tv dan moet laten en wil je deze ook wat pimpen? Zet die dan op zo’n fraai design tv vloerstandaard. Op deze manier kun je er alle kanten mee op, want je bent niet meer gebonden aan een vaste plek op een dressoir of tv meubel.

Een design tv vloerstandaard oogt mooi

Behalve dat een tv vloerstandaard gemakkelijk op iedere plek in je woonkamer neer te zetten is, oog het ook gewoon mooi. Want een design tv vloerstandaard zorgt ook voor design in je huis. De standaard kun je in verschillende uitvoeringen krijgen die passen bij jouw interieur. Wat dacht je van een lichthouten driepoot of een mooie design standaard van zwart metaal? Als je tv op een design tv vloerstandaard staat, is het de blikvanger van je ruimte als extra meubelstuk. Maar het geeft ook een ruimtelijk gevoel. Je kunt de tv standaard vrijstaand in de kamer plaatsen. Bijvoorbeeld in de hoek van de kamer, naast een mooie kamerplant. Doordat de tv vloerstandaard in hoogte verstelbaar is, kun je het op iedere gewenste hoogte instellen zodat je altijd het perfecte beeld hebt.

Bevalt de nieuwe inrichting niet? Dan zet je alles gewoon weer terug

Het kan natuurlijk gebeuren dat je na een paar weken tot de conclusie komt dat de inrichting die je had bedacht niet zo goed bevalt. De bank is gelukkig heel gemakkelijk weer teruggezet. En dat geldt ook voor de mooie, design tv vloerstandaard. Je ontkoppelt de kabels en snoeren zodat je de tv op een plek kunt zetten waarbij je nog steeds vanaf je favoriete plekje op de bank fijn tv kunt kijken. En ondertussen geniet je ook nog van de nieuwe kleuren in je interieur.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee