Creëer jouw buitenruimte in een wellness - Homeandgarden.nl
Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
sauna
Terras

Creëer jouw buitenruimte in een wellness

Ben je een grote fan van wellness? Dan ga je ongetwijfeld regelmatig naar de sauna of een ander wellnessresort. Als dit regelmatig is, kan het hoge kosten met zich meebrengen. Daarnaast moet je hier veel tijd voor vrijmaken. In een wellnesscentrum ben je immers altijd een volledige dag kwijt. Je kunt de wellness echter ook naar jouw eigen woning brengen. In de tuin of binnen kun je namelijk ook apparaten plaatsen die voor een spa dag of dagdeel kunnen zorgen. Een buitensauna kopen is hierbij een van de mogelijkheden. Maar welke mogelijkheden heb je nog meer? En waar moet je allemaal op letten?

Weinig ruimte nodig voor een sauna

Een sauna kopen is een goede manier om regelmatig te genieten van de warmte die de sauna geeft en de positieve effecten op jouw lichaam. De sauna hoeft daarbij vrijwel geen ruimte in beslag te nemen. Je hebt slechts een aantal vierkante meters nodig om deze te plaatsen. Daarbij is het van belang dat je goed kijkt naar de verschillende varianten. Een infraroodsauna kan voor de gewenste straling zorgen, maar brengt wel weer andere ervaringen met zich mee dan een traditionele sauna. Door vooraf te bekijken wat jouw wensen zijn en de specificaties goed met elkaar te vergelijken, zorg je ervoor dat je jouw wellness uit kunt breiden en er iedere dag gebruik van kunt maken.

Een jacuzzi toevoegen aan jouw wellness

Naast een sauna is ook een jacuzzi een mogelijkheid. Een jacuzzi zorgt namelijk ook voor het echte wellnessgevoel en kun je overal plaatsen. Ook deze hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. Door voor een goede vorm en afmeting te kiezen zorg je ervoor dat iedereen hierin plaats kan nemen. De vorm voorkomt dat je er niet meer omheen kunt lopen en ook geen goed gebruik kunt maken van de rest van de ruimte. Bij de jacuzzi voor 2 personen is het dan wel belangrijk dat je goed weet welke extra uitbreidingen er nodig zijn, zodat je het water op de gewenste temperatuur krijgt en ook in de wintermaanden niet in de kou komt te zitten.

Extra mogelijkheden voor de ruimte

Er zijn nog veel meer mogelijkheden als je een wellness wilt creëren bij jouw woning. Door goed te kijken hoeveel ruimte je hebt en welke apparaten hierbij passen, zorg je dat je altijd een goede oplossing hebt. Ook kun je de ruimte verder aankleden, zodat het lijkt alsof je in een resort terecht bent gekomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt de mogelijkheid om deze toe te passen bij jouw woning. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is alles te verwarmen, zodat je een uur of langer geniet van de warmte en de effecten op het lichaam.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee