Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
shop
zelfpluk olmenhorst
Agenda

Kom appels en peren plukken op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek

Op 11 september 2021 gaan de boomgaarden op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek open voor de Zelfpluk 2021. De fruitbomen hangen weer vol met rijpe biologische appels en peren.

Vanwege de 1,5 meter moeten bezoekers zich vooraf registreren. Het landgoed houdt het aantal bezoekers bij de horeca en de plukkramen goed in de gaten. Indoen nodig sluiten zij dan tijdelijk de toegang.

De zelfpluk 2021 is van 11 september t/m 31 oktober 2021. Plukdagen zijn iedere woensdagmiddag ( 13:00 – 17:00 uur), zaterdag en zondag (10:00 – 17:00 uur). Tijdens de Herfstvakantie van Noord en Midden (16 t/m 24 oktober) kan er elke dag geplukt worden van 10.00-17.00 uur. Peren kunnen alleen in het weekeind geplukt worden

Er is van alles te doen pp de plukdagen op Landgoed de Olmenhorst; maak bijvoorbeeld een ritje op een pony of loop een rondje over de plukmarkt. Er worden inloopworkshops georganiseerd door diverse ateliers. Op sommige dagen is er een poppentheater. Bekijk de agenda op de site van De Olmenhorst om te zien wat er georganiseerd wordt.

Je kan bij De Olmenhorst natuurlijk ook terecht voor koffie, taart en lunch, frites en andere lekkernijen. Allemaal helemaal biologisch! Het is helaas niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen.

De entree is gratis, parkeren in het weekend is € 3,- en biologische appels en peren kosten € 2,50 per kilo.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee