Homeandgarden.nl maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord.
huis
tuin
planten
shop
Landkaartje 207 Oosterhout
Huis van de Week

Huis van de Week: Landkaartje 207 in Oosterhout

Vanaf vandaag elke week een leuk te koop of te huur staan huis. Vandaag een appartement in Oosterhout met een vraagprijs van € 239.000,-

Op een schitterende locatie gelegen, met vrij uitzicht over water en natuurgebied, dit uitmuntend afgewerkt 2-kamer appartement voorzien van een lichte woonkamer, luxe open keuken, royaal balkon op het zuidwesten, slaapkamer met studeerkamer, moderne badkamer, separate toiletruimte, berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

De woning is geheel instapklaar en voorzien van een hoogwaardig afwerkings- en voorzieningenniveau. Gelegen op de eerste woonlaag van appartementencomplex Xylena biedt het appartement een uniek uitzicht en een prachtige interactie met de omgeving.

Het appartement is gelegen op een rustige locatie in de Vlindervallei, grenzend aan natuur- en wandelgebied en de ‘Put van Caron’. Vanaf deze mooie locatie zijn diverse winkels, supermarkt, scholen, sportaccommodaties, bos en de Vrachelse Heide op korte afstand gelegen. Het centrum van Oosterhout is binnen een vijftal fietsminuten bereikbaar en de aansluiting op de diverse uitvalswegen is uitstekend te noemen.

Voor een juiste indruk van dit appartement is een bezichtiging van harte aan te bevelen.

Meer info? Klik hier om naar de site van de makelaar te gaan.

Meer lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In de nieuwste Home & Garden:

Het beste voor binnen & buiten Bestel de nieuwste Home & Garden Word abonnee